Juhannuksen jälkeen alkoi vihdoin kauan odotetty kesälomani.
Loman alkajaisiksi lähdin maakuntakiertueelle ensin satakuntaan, sitten pohjois-satakuntaan, pohojanmaalle ja sieltä aina tänne pohjois-pohjanmaalle asti.

Pohjanmaalla sain valmiiksi kummipojan siskolle tarkoitetun vaaleanpunaisen kesähatun Sirdarin Just Bamboo-langan jämistä.Tämän karviaismarjahatun tein jonkun neuleblogista poimimallani ohjeella (sori, en millään enää muista kenen blogista nappasin ohjeen!). Koska pikkuneiti ihastui niin hattuunsa ettei antanut veljensä sitä kokeillakaan sain tilauksen tehdä toisen samanlaisen. Vain erivärisenä. Matkalaukussa oli sattumalta turkoosia Samosta, joten ei muuta kuin kipinkapin puikot viuhumaan ja uutta hattua väsäämään.

Reissulla täydensin hieman lankavarastojani Rustoopuorissa, Seinäjoella.
Mukaan lähti kolme kerää oliivinväristä Kitten Mohairia sekä saman verran vihreä-kelta-valkokirjavaa Chiliä. Näistä olis tarkoitus tehdä poncho tahi hartialämmitin sitten syksyn rientoihin.

Chilit ja Kittenit

701825.jpg



Alla muita Rustoopuorin löytöjä:

Uhoo-lippis

701824.jpg

 

 

Uhoo-sukat

702650.jpg

 

Astiankuivausliina by Lapuan Kankurit

702653.jpg

 


Oulussa tapasin Vikken (sori en osaa nyt linkittää sun blogiin, opettelen myöhemm.). Hän toimi mulle loistavana lankakauppa ja kaupunkioppaana.  Käytiin ensin Somikissa, josta ostin kerän Vivaldia ja kerän jotain ale-lankaa. Kivoja lankoja, mutten vielä aamutuimaan innostunut oikein hamuamaan lankoja.Myöhemmin käytiin Villiinassa, josta ostin Sirdarin Duettia. Siis sitä toissavuoden uutuutta, kyllä ruskea-beigekirjavana. Maakarissa katseltiin vain tuotteita ei ostettu mittään. Oulussa oli kiva käydä pitkästä aikaa ja kierrellä kaupungilla.

 

Duet-toppi

701823.jpg

Maitokahvinvärinen Sirdar Duet-langasta aloitetun hiattoman neuleen alku pääsi puikoille junamatkalla takaisinpäin kotia.