ainakin, jos ostosten määrässä laskee.
Näin eräässä sisustuskaupassa vanhoja mainosjulisteita painettuna metallipalalle. En muista enää nimeä...Yksikertainen idea sinällään mut nää oli hyvännäköisiä ja tykkään näistä kovasti.Niin nostalgisia!  

Noh, 
tälläinen sieltä lähti sitten mukaan ja kaveriksi samasta kaupasta löytyi kissa-aiheinen naulakko vähän niin kuin sävy sävyyn tai jotain. Heh, saanpahan ainakin kissojen kaulapannat ripustettua somasti kissa-aiheiseen naulakkoon!

 

Vanha mainosjuliste ja naulakko
2145982.jpg


Toinen must-hankinta: Pinkit Reinot

2145986.jpg
Cittariin tuli vihdoin näitä sitten äitienpäivän myyntiin. En silloin ostanut ja jäi hieman harmittamaan. Nää on just hyvät vilukintun jalkineet ja nää jalassa on lämmin kutoa sohvalla.

 

Joululahjatossuja on valmistunut myös

2145991.jpg
Minä ja fritidsgarn ei enää sovita yksinkertaisesti yhteen. Sama missä asteessa huovutan tai  kuinka paljon laitan muovipusseja tossujen sisään niin huopuvuvat aina liikaa. Linkouskierrokset on ihan matalimmat eikä pyyheliinoja ole kuin parit mukana. Puuh!

Vihreistä tossuista piti tulla itelle joulutossut ja ne huopui nyt kokoon 37 eli liian pieniksi. Sinikirjavista piti tulle faijalle joululahjatossut ja liian pieniksi huopuivat sitten nekin ;)