Helteinen aamuni on alkanut kahden tunnin kävelylenkillä kauniissa luononmaisemassa ja tölkillisellä Red Bullia.Kyllä nyt jaksaa! Kuuman helteisen viikon aluksi sain eilen valmiiksi vihdoin hahtuvasta pienet vaippahousut.

Nää pöksyt ovat
Ruskovillan hahtuvasta ja saman yrityksen ohjeella tehdyt. Koko on noin 4-6 kuukautiselle. Meikun ekat vaippahousut jippii!

 

759883.jpg
Lanka: Ruskovillan hahtuva
Menekki: vajaa kiekko (en tiedä tarkepia grammamääriä n. 70 ehkä?)

Viikonloppuna tuli kudottua kaikenlaista auton etupenkillä. En pääse siis ruskettumaan neuloessani koska en harrasta juurikaan parvekeneulontaa sen sijaan automatka neulontaa kyllä. Esimerkiksi tänne matkatessa oli kiva kutoa kaulus valmiiksi Sublime-lanka neuleliiviin. Kaulus jopa onnistui yliodotusten ja istui täydellisesti. Yes!


Sublime-lanka liivi

649793.jpg
Kuva on vanha ja tässä liivi on vielä ilman kaulusta.Päivitän kuvan kun minä ja kamera jälleen kohtaamme muutaman päivän päästä.

Harmikseni huomasin ettei vartalo-osaa enää olekaan tarpeeksi pitkä ja joudun purkamaan resorin ja jatkamaan sitä reippa viisi senttiä. Voe veljet mä inhoon purkamista, inhoon purkamista...mutta ei auta itku näillä markkinoilla ;-(

 

Aurinkoista viikon alkua ja voimia!