Olen harjoitanut tänään oikein kunnolla eskapismia ja ah, miten ihanaa se on ollutkaan. Onnistuin eilen n imittäin vuokraamaan Holiday -leffan... Uskokaa tai älkää se on aina ollut vuoralla kun olen sitä katsonut leffavuokraamojen hyllyistä. Ilmeisesti paljon romantiikannälkäisiä henkilöitä tässä kaupungissa!

Se kertoo Irisin (Kate Winslet) ja Amandan (Cameron Diaz) parisuhdeongelmista tai siis parisuhteettomuudesta. Naisia yhdistävä tekijä on "ikuinen" huono onni rakkaudessa. Toinen asuu L.A.:ssa ja toinen Lontoossa. Kummallakin on tulossa yksinäinen joulu ja leidit tapaavat internetin kodinvaihtosivuston kautta toisensa. Hetken mielijohteesta he vaihtavat pariksi viikoksi kotejansa ja uudet kujeet astuvat nopeasti molempien leidien elämään. Niin romanttinen ja siirappinen...aah! Pian kumpikaan ei ole valmis palaamaan enää entisenlaiseen elämänsä.

Pikaisella etsinnällä netistä elokuvan sivuja ei enää löytynyt. Onhan ensi-illasta toki aikaa...!
Leffa sai ennenkaikkea hymykuopat esiin ja mielen virkistymään. Hyvää leffaterapiaa pieneen romantiikan nälkään näin viikon alkuun ;-)

  

Toinen juttu onkin sitten tää karkkineuleen hiojen eteneminen.
Tuntuu nimittäin vahvasti siltä, ettei yhdenkään 110 cm:sen pikuneidin käsi voi olla 32 cm pitkä. Vai voiko?Koska kotonani ei ole mallikappaletta josta tsekata asia joudun hieman vierailemaan lastenvaateosastolla lähimarketissa.
Ohjeen mukaan hiojen pituus tulisi olla 32cm. Nyt hiat näyttävät naurettavan lyhyiltä suhteessa varatlo-osaan. Oikeastaan aikamoisilta torsoilta.
Toivottavasti saan pika-apua pikkuneidin äidiltä iltaan mennessä ja jos ne hiat ovatkin pidemmät niin voe prkl*....