Olin luvannut viedä ystäväni kahdeksanvuotiaan tyttären tänään Väskin  seikkailusaarelle Naantaliin. Missattiin ensin pari laivaa saarelle sen takia ettei tytölle löytynyt sopivia kenkiä ja vaatteita, sitten piti käydä syömässä Hesellä  ja vielä katsomassa kaikki Naantalin rannan laiturit.

Puuh, viimein päästessämme laivalaiturille josta laivat saarelle lähtevät oli jonoa niin paljon että jouduimme odottamaan auringon paahtaessa täydeltä terältä sitä 50 minuuttia. Kello oli siis jo miljoona kahdeksanvuotiaan mielestä kun sinne viimein pääsimme. Oikeasti se oli kolme.

Saarella oli kaikenlaista tekemistä ja aikuinenkin uupui nopeasti kavutessaan vuorotellen ylös tai alas kalliota mitä saarella riitti. Pieneläimet olivat kivoja ja kodassa, ihan uimarannan lähellä sai grillata makkaraa. Hauskinta kahdeksanvuotiaan mielestä oli kuitenkin kullanhuuhdonta. Siellä me sitten huuhdoimme kultaa yli tunnin! Toissijaisia olivat lukuisat kiipeilytelineet, kelluvat tukit, uponneet mastot, kalarysä ja niin edelleen. Tää oli meikun eka kerta saarella ja täytyy tunnustaa ettei onneksi tartte ihan hetkeen mennä uudestaan...tai ainakaan toivottavasti ;-)

Hampaita kiristellen mietin et miten paljon olisin ehtinyt kutoa päivän aikana odottaessani tyttöä milloin mistäkin kiipeilytelineestä. Noh....tauko tuli iha tarpeeseen.

Muuten syksyn Vogue Knitting  on ilmestynyt esikatseluun. Sain pari vuotta sitten synttärilahjaksi lehden vuosikerran ja se  kannattaisi ehdottomasti tilata uudelleen. Olen vain luvannut itselleni karsivani lehtitilauksia ja sen aion myös tehdä.

Syy siihen on yksinkertaisesti se, että mulle tulee jo liikaa käsityölehtiä joista a) ei ole vastaavaa hyötyä meikäläiselle tai b) niissä ei ole mitään mielenkiintoista ja ne menevät kertapläräyksen jälkeen lehtikoriin.

Sitäpaitsi parin varsinkin ulkomaisen lehden hinnalla saa jo neulekirjankin!