Tv-1:n Priima-ohjelmassa esiteltiin tänään virkkava mies. Samassa ohjelmassa oli Novitalta kommentoimassa viestintäpäällikkö käsillä tekemisestä ja sen trendistä. Ranta-Kiiski arvioi noin puolen miljoonan suomalaisen neulovan tänä päivänä. Siis sehän tarkoittaisi että joka kymmenes meistä neuloisi ;-)

 

Viikolla tuli Sny:ltä lammaskortti

886149.jpg

kyllä SNY:ni se sohvannurkka kutsuu meikäläistäkin usein ja kynttilöitä tulee jo poltettua paljon. Jopa Sassyn lonkkia alkaa kolottaa taas ja se ei muuta välillä tunnu tekevänkään kuin köllöttelevän kylpyhuoneen lattialämmityksen päällä ;-)

 

Tästä lähtien voisin julistaa kilpailun hulluin neulekirja, jonka olet hankkinut.Osallistuisin siihen itse tällä alla olevala opuksella.

 

Knits for Dogs and Cats

886157.jpg

Sivuja: 143
Neulemallit: kissoille ja koirille ulkoilu ja sisätilaneuleita, asessoreita yms.
Hinta: 25,50 €

 

Muutama esimerkki kuva kirjasta olkaa hyvä.

 

Prinsessa-peti kissalle

886161.jpg

Vasemmassa yläreunassa Turren luu.

 

 

Turren ulkoiluasuste-mallisto

886164.jpg

Sininen kietaisuneule on nimeltään Ballerina, oikealla (huonosti näkyvässä) kuvassa on helmin koristeltu ulkoiluasu pyhäksi ja alhaalla on Park Lifeen sopiva asu. Eli eikun pissimään uudessa villa-asussa lähipuistoon ;-)

 

 

Erilaisia keskivartalon lämmittimiä Turrelle

886170.jpg

oooh!

 

Ja lopuksi kalaleikkejä kaipaaville Mirreille.


The Fisu ja bandana-huivi

886172.jpg

Kirjan käytettävyys mun kohdalla aika kehno. Pitäisi varmaan ottaa opiksi ohjeista ja alkaa tuottamaan Sassylle uutta neulepetiä, kalaa tai leikittelyhanskaa mutta kun...mutta kun. Ei oikein nappaa tää kirja. Hauska ja kiva idea tehdä neulekirja lemmikkieläimille.

Miksikö ostin tän? Tjaah-a.