Puuh...!En tiedä mikä tässä vuodatuksen järjestelmässä nyt tökkii mutta en ole päässyt päivittämään tänne mitään moneen päivään tai ainakaan onnistunut päivityksessä. Ketuttaa kirjoittaa rivikaupalla ja laittaa kuvia mukaan ja kun painat tallenna ja julkaise nappia niin  mitään ei olekaan missään näkyvissä.Blääh!

Juhannuksena valmistui vielä nämä kaksi karviaismarjapipoa kaiken muun tohinan ja touhotuksen keskellä.

Karviaismarjapipoja Samos-langasta



1699138.jpg
Lanka: Novita Samos
Ohje: 50 Villapeikkoa
Langan menekki: 38 grammaa / pipo

 

Olin viime viikon reissun päällä lapissa hyttysten, mäkäräisten ja kaiken maailman muiden lentävien hönniäisten syötävänä ;-) Onneksi tuli otettua puikko- ja lankapussi mukaan sillä niille totisesti oli tarvetta. Lapissa oli sen verran kylmää iltaisin, että oli pakko kutaista nopeasti pipo pään lämmikkeeksi ja Marylka-kämmekkäät käsien suojaksi. Langaksi sai kelvata oranssi Novitan Aino-lanka, koska villaisempaa lankaa ei ollut edes mukana.

 

Ainopipo ja Marylka-kämmekkäät

1699130.jpg

 

 

Onneksi muistin ottaa mukaan myös kunnon suoja-aineet hönniäisten pistoille. Palauduin ehkä pariakymmentä pistoa terveempänä kotiin niiden ansiosta. Tehokkain apu meikäläiselle hyttysten- ja mäkäräistenpistoihin on oikeasti tiikeribalsami. Ei turvota pistoa eikä tarvitse laittaa adrenaliinipiikkiä pistoihin. Olen meinaan sen verran allerginen niille ;-)