Viime viikon lopulla kävin virkistämässä itseäni Eestin puolella täällä. Tiukan kylpylä ja harrasteaikataulun puitteissa ehdin niukin naukin Tallinnan lankakaupoista tällä kertaa vain Karnaluksin käsityötukkuun ja siellä se aika sitten kuluikin.

Karnaluksiin on muuten helppo osata. Kävelet noin 15 minuuttia Stockmannilta kohti Sikupillin ostoskeskusta ja pian oletkin Hermanni 1:n kohdalla. Ohjeeni on suurpiirteinen koska netistä löytyy paljon tarkemmatkin ohjeet sinne mutta sinne on todella helppo osata.Mieli koheni kummasti reissulla ja tälläisiä kylpylä ja lankakauppa irtiottoja pitäisi vain tehdä useammin!


 

Alta näette muutamia poimintoja löydöistäni.

7 Veljestä Polkka

1793318.jpg
Langan väri on kuin vadelman, mansikan ja kerman sekoitus.
Voi kerrassaan miten ihana karkkisekoitus! Paluumatkalla oli pakko jo luoda silmukat sukkia varten ja pian näette miltä tämä niissä näyttää.

 

Wind

 

1793388.jpg

Ostin Windiä kahdeksan kerää.Väri on oikeasti harmahtava, kuvassa valottui liikaa ja näyttää enemmän ruskealle kuin harmahtavalle.

 

Lerici

1793419.jpg
Lanka on kuin Novitan Samos: samantuntuinen ja about samanpaksuinen.
Langan koostumus on: 45 % akryylia ja 55% puuvillaa.
Pätkävärjätty kelta-vihreä-valkoinen näytti raikkaalle hyllyssä. Tosin kotiinpalattuani en enää tiennyt mitä tästä tekisin muuta kuin karviaismarjapipoja tai vauvan nuttuja. ;-)

 

Addikokoelma

1793428.jpg

Addit ovat kaikkein edullisimpia juuri Karnaluksista ostettuna.Siksi niiden hankintaan kannattaa panostaa silloin kun tukussa asioi! Totuushan on, ettei kenelläkään ole koskaan liikaa Addeja, eikös niin?!

 

 

Kierrosmittari

1793446.jpg
En käsitä, miten olen voinut pärjätä ilman tätä näin kauan!
Kierrosmittari laitetaan naruun roikkumaan ja sitten sen voi ripustaa kaulaan kätevästi kiikkumana. Jokaisen kierroksen jälkeen vain napin painallus ja kierrosmäärät kasvavat.
Ei mikään designinpoikanen tämä vihreä Cloverin kierrosmittari mutta katsotaan nyt miten käytännöllinen se on.

 

 

Antiikkiset puikkojen pääkoristeet

1793483.jpg
Cloverin antiikkiset puikkojen pääkoristeet oli ihan pakko saada. Ne oli niin ihqut!
Kyllä nyt kelpaa ;)




Prymin neulenapit

1793497.jpg
Nappien pohja on muovinen ja sen voi täyttää kätevästi villalangalla, jolloin saat sävysävyyn asusteesi kanssa sopivat napit. Hih, ei kai tälläisiä voi olla ostamatta!

 

 

Huvoutusharja ja huovutusneulain

1793522.jpg
Kätevällä huovutusneulaimella kuvittelen tekeväni alla olevan kaltaisia kukkasia esimerkiks tuleviin pipoihin. Tuotteet ovat Cloverin ja huomasin, että Novitan nettikaupassakin on nyt huovutusneulaimia myynnissä.

Huovutusmuotti ja puhdistuskampa

1793544.jpg
Muotilla voi tehdä peruskukkasia lehtineen vaikka mihin neuleisiin. Puhdistusharjan toinen pää pitää huovan paikallaan ja toinen pää auttaa pitämään huovutusalustaharjan puhtaana. Vitsi, miten kätsää kerrassaan!

 

Nyt karkkisukkien kimppuun!Tahtoo ne pian valmiiksi!